ПРЕДЛОЗИ ЗА ПОДАРОЦИ

Давање на книги за подарок е еден од најдобрите подароци кои можете да му ги подарите некому. Книги кои можат да му помогнат некому да добие надеж, радост, утеха и мир се повеќе од добредојдени во секој дом. Издавачката куќа „Знаци на времето“ нуди прекрасен избор на книги кои покриваат различни теми кои може да бидат совршен подарок за одредени пригоди. Предлозите за тоа кои книги се соодветни за кои пригоди може да ги најдете во посебните секции на оваа страна. Искористете ги драгоцените можности за пријатно да ги изненадите вашите блиски и драги личности со нешто што ќе внесе светлина во нивните животи.

Подарок за веридба и брак

Подарок за родители

Подарок за роденден

Подарок за полуматура, матура, дипломирање…

Подарок за деца

Подарок за верски празници

Pin It on Pinterest