Среќа од ѕид до ѕид

70 ден

Од самото основање на телевизиската програма „Пишано е“ (It Is Written), Џорџ Вандеман открил дека тематиката за бракот и домот го привлекува вниманието на гледачите. Голем круг гледачи биле пленети и со восхит ја примале секоја емисија посветена на оваа животно важна тематика.

„Среќа од ѕид до ѕид“, првата книга на Вандеман за бракот и семејството, во текот на две децении станала класично дело. Таа со години успешно помага во обновувањето на разорени бракови и зацврснување на здравите. Ова преуредено издание е збогатено со нови сознанија и погледи.

Сопружниците Вандеман искрено се надеваат дека овие страници, кои се резултат на нивното животно искуство, ќе ја вратат храброста и оптимизмот на безброј бракови и отуѓени сопружници. Тие веруваат дека сите оние што искрено сакаат можат да ги обноват своите меѓусебни односи и да изградат среќен дом.

50 на залиха

Дополнителни информации

Повез

мек

Страни

74

Димензии

9 cm x 12 cm

Тежина

41 gr

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Среќа од ѕид до ѕид”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest