БРОШУРИ ПОЕДИНЕЧНИ

Поединечните брошури издадени во издавачката куќа „Знаци на времето“ обработуваат најразлични духовни теми кои ќе ви помогнат подобро да ги разберете круцијалните животни прашања кои се од вечна важност. Преку овие брошури ќе можете поцелосно да ја запознаете вистината од различни перспективи, искажани на едноставен и разбирлив начин, и преку сето тоа подобро да го запознаете Бог каков што се има откриено Себеси во Неговата реч – Библијата. Покрај тоа што може да ги нарачате, овие брошури можете бесплатно да ги симнете на вашиот дигитален уред во PDF формат.

Pin It on Pinterest