Можеш да ѝ веруваш на Библијата

10 ден

Библијата е најстара книга на светот, а била и најпопуларна долго време пред издавачите да почнат да ги следат листите на бестселери. Разни библиски здруженија секоја година продаваат или подаруваат повеќе од дваесет милиони Библии.

Откако стручњаците во текот на изминатите неколку илјади години внимателно го проучиле секој збор на Библијата и ја истражиле библиската археологија, историјата и древните јазици на кои е напишана, секој би рекол дека досега се усогласиле, кога станува збор за нејзиното потекло, значење и веродостојност….

Дополнителни информации

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Можеш да ѝ веруваш на Библијата”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest