Дали пророците ја предвиделе иднината?

30 ден

Трагите водат кон Бог – 5

Дали пророците ја предвиделе иднината?

– Библиски пророштва

– За градовите

– Тир, Вавилон и Мемфис

Дополнителни информации

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Дали пророците ја предвиделе иднината?”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest