Има ли одговор на страдањата?

30 ден

Трагите водат кон Бог – 9

Има ли одговор на страдањата?

– Ако Бог го создал сето добро и не го создал злото, тогаш од каде потекнува она што е лошо?

Дополнителни информации

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Има ли одговор на страдањата?”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest