Теоријата на големата експлозија и еволуцијата на животот или создавање? (прв дел)

30 ден

Трагите водат кон Бог – 1

Теоријата на големата експлозија и еволуцијата на животот или создавање? (прв дел)

– Живите суштества

– Природните сили

– Клетките

– Колку е старо човештвото?

Дополнителни информации

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Теоријата на големата експлозија и еволуцијата на животот или создавање? (прв дел)”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest