Патување во светот на натприродното

200 ден

„Помири се со тоа Морно, ти не си свој господар. Посакувам да беше, но не си. Духовите во целост те имаат под своја власт, колку поскоро го сфатиш тоа, подобро за тебе.“ Роланд почна нервозно да шета по собата кршејќи ги рацете. „Ова што ќе ти го кажам сега не би им го рекол ни на моите непријатели, а камо ли на својот долгогодишен пријател…“
Искуствата и прашањата од детството, како и периодот на војната до толку го оттргнале Роже Морно далеку од Бога, што тој почнува да го мрази. По војната еден негов пријател го воведува во култ на обожaвање на демоните. Подоцна Морно ја дознава добрата вест за Бог кој е полн со љубов и сака да раскине со служењето на демоните. Но, дали ќе може?
Оваа книга е личната сторија на Роже Морно за божественото избавување од ужасниот свет на сатанизмот.

50 на залиха

Дополнителни информации

Повез

мек

Страни

75

Димензии

13.5 cm x 20 cm

Тежина

180 gr

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Патување во светот на натприродното”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest