Најбогатиот пештерски човек

200 ден

Како тинејџер, син на татко милионер и мајка од шоу бизнисот, Даг Бачелор имал се што може да се купи со пари – се освен среќата! Се дрогирал, се тепал во училиштето и размислувал за самоубиство.
Со чувство на одвратност кон себеси и уверување дека животот нема никаква смисла, одлучил да ги приграби сите задоволства и возбудувања до кои може да се дојде.
Пред да се заврши неговото трагање, негов дом станала некоја пештера над Палм Спрингс.
Иако татко му поседувал јахта, млазен авион од марката „Лир“ и цела воздухопловна компанија, Даг на крајот, за да пронајде храна, пребарувал по кантите за ѓубре.
Среќата која Даг толку ја посакувал го одминувала, сe до денот кога почнал да ја чита со прашина покриената книга, која некој трагач по вистината ја оставил зад себе во пештерата…

50 на залиха

Дополнителни информации

Повез

мек

Страни

162

Димензии

13.5 cm x 20 cm

Тежина

199 gr

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Најбогатиот пештерски човек”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest