Археологија бр. 4

30 ден

АРХЕОЛОГИЈА бр. 4
[ископување на минатото]

Медо-Персија и Сумер

– Потеклото на Иран
– Кир Велики претскажан во Библијата
– Персепол – бисер на Блискиот Исток
– Храмот ел Макајар
– Спектакуларно закопано богатство
– Откриена најстарата цивилизација

Дополнителни информации

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Археологија бр. 4”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest