Археологија бр. 11

30 ден

АРХЕОЛОГИЈА бр. 11
[копање подлабоко]

Медицината и здравјето пред многу години

Кованите пари во антиката

– Еберсовиот папирус
– Здраствените закони на древните Евреи
– Начинот на исхрана и здравјето
– Првите ковани пари
– Историски информации базирани на монети

Дополнителни информации

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Археологија бр. 11”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest