Археологија бр. 3

30 ден

АРХЕОЛОГИЈА бр. 3
[ископување на минатото]

Вавилон и Нововавилонска империја

– Кој ја градел првата Вавилонска кула?
– Законикот во Хамураби
– Во потрага по Ноевиот брод
– Историјата на светот објавена на царот Навуходоносор

Дополнителни информации

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Археологија бр. 3”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest