Археологија бр. 6

30 ден

АРХЕОЛОГИЈА бр. 6
[ископување на минатото]

Месија во пророштвата и историјата

Свитоци од Мртвото Море

– Пророштвата за Исус потврдени во историјата
– Дали Библијата била променета низ вековите?
– Каде се оригиналните Десет Божји заповеди?
– Најголемото откритие на модерната доба
– Богатството на бедуините

Дополнителни информации

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Археологија бр. 6”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest