Древните пророштва

10 ден

Едно од најдревните пророштва на светот објавува дека нашата планета чекори кон средба со најдраматичните настани во човечката историја: крај на денешната цивилизација. Во пророштвото не се наведува датумот – ниту годината, ниту деценијата, па дури ни векот. Сепак, дадениот преглед на човечката историја е толку прецизен што последниот чин – единствен кој допрва треба да се исполни – е потполно сигурен…

Дополнителни информации

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Древните пророштва”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest