Зборови на надеж

30 ден

Добро размислете пред некому да упатите тежок збор, но никогаш не пропуштајте ја можноста да кажете некој добар збор.

Зборови кажани во право време, се златни јаболки во сребрени садови
(Мудри изреки 25,11)

Благиот одговор ја ублажува јароста, а грубиот збор го зголемува гневот.
(Мудри изреки 15,1)

Ти Си, Господи, моја надеж!
(Псалм 71,5)

Блажен е оној човек, чија надеж е во Господа!
(Псалм 40,4)

Дополнителни информации

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Зборови на надеж”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest