Мојата прва Библија

150 ден

„Поучи го детето на почетокот на неговиот пат, па нема да скршне од него и кога ќе остари.“
(Соломонови изреки 22,2)

Децата од сите возрасти се радуваат кога имаат своја Библија. „Мојата прва Библија во слики“ содржи 125 најдобри стории од Библијата, кои што Кенет Н. Тејлор ги раскажал со едноставни зборови.

Сега, секое дете може да има своја Библија. Дури и децата од предучилишна возраст ќе имаат можност да им се радуваат на убавите слики, а тие што учат да читаат, ќе забележат дека големите букви се лесни за читање.

НАПОМЕНА: „Мојата прва Библија во слики“ е издадена од страна на Библиско Здружение на Република Македонија.

50 на залиха

Дополнителни информации

Повез

тврд

Страни

260

Димензии

13.5 cm x 18 cm

Тежина

410 gr

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Мојата прва Библија”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest