Прости ми Наташа!

250 ден

Оваа книга е потресна животна приказна во која еден активист на советската повоена младина и се извинува на девојката Наташа, христијанка, која ја прогонувал затоа што верувала во Бога. Во десеттата година Сергеј го научил „законот на посилниот“, а младоста ја минал како питомец и бил надеж на …

50 на залиха

Дополнителни информации

Повез

мек

Страни

233

Димензии

13.5 cm x 20 cm

Тежина

265 gr

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Прости ми Наташа!”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest