Илјадници ќе паднат

200 ден

Франц Хазел бил мобилизиран во 699-та чета, која градела мостови во првите борбени линии за време на II-та светска војна. Поради своето верско уверување и настојување да го следи Божјиот пат, дури и во тие опасни воени денови, тој и неговото семејство стекнуваат прекрасни и чудесни искуства кои претставуваат големо охрабрување и поттик за мнозина…

50 на залиха

Дополнителни информации

Повез

мек

Страни

208

Димензии

14 cm x 20.5 cm

Тежина

265 gr

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Илјадници ќе паднат”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest