Вера зад бодликавата жица

100 ден

Автобиографски извештај за страдањата на еден Mакедонец во бугарските логори за време на комунистичкиот режим, извештај кој бездруго ќе Ве инспирира со  непоколебливата храброст да се опстои на своите убедувања, во едно време кога јавното исповедање на верата значело ризик по сопствениот живот…

50 на залиха

Категорија

Дополнителни информации

Повез

мек

Страни

84

Димензии

13.5 cm x 20 cm

Тежина

112 gr

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Вера зад бодликавата жица”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest