Личност за сите времиња

150 ден

За најпознатата, највлијателната, најхуманата, најчесната и најпривлечната личност во историјата на човештвото. Личност која за човештвото направила повеќе од било кој дрг!

За Него е кажано дека НИКОЈ…
– никогаш не зборувал како што зборувал Тој!
– никогаш не живеел како што живеел Тој!
– никогаш толку не се жртвувал како што се жртвувал Тој!
– никогаш не оставил толкава трага во интелектуалниот свет како што оставил Тој…

50 на залиха

Дополнителни информации

Повез

мек

Страни

78

Димензии

14 cm x 20 cm

Тежина

105

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Личност за сите времиња”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest