Современиот човек и Библијата

250 ден

Извонреден библиски егзегет кој исцрпно и на интересен и прифатлив начин систематски ја обработува и пред современиот човек ја изнесува библиската наука, будејќи непреодолив интерес и силна желба да ги открие библиските вистини и нивното значење.

Дополнителни информации

Димензии 13.5 × 20 cm
Повез

мек

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Современиот човек и Библијата”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest