Археологија бр. 5

30 ден

АРХЕОЛОГИЈА бр. 5
[ископување на минатото]

Петра и Израел

– Како бил пронајден изгубениот град?
– Пророштво за пропаст
– Од кого потекнуваат Израелците?
– Законот даден на Синај
– Ветената земја
– Славниот цар Соломон

Дополнителни информации

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Археологија бр. 5”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest