Археологија бр. 9

30 ден

АРХЕОЛОГИЈА бр. 9
[копање подлабоко]

Капернаум

Четирите големи империи

– Археологијата во Капернаум
– Најдобриот ден од седмицата
– Како да се толкува библиско пророштво?
– Историјата прикажана низ необични ѕверови
– Обид да се промени Божјиот Закон

Дополнителни информации

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Археологија бр. 9”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest