Археологија бр. 14

30 ден

АРХЕОЛОГИЈА бр. 14
[ископување на иднината]

Римската империја

Запечатување и обележување

– Римските цезари
– Протерувањето не можело да го спречи христијанството
– Мрачниот период од 1260 години
– Печати од „скарабеј“
– Америка во пророштвото

Дополнителни информации

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Археологија бр. 14”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest