Археологија бр. 15

30 ден

АРХЕОЛОГИЈА бр. 15
[ископување на иднината]

Дијана Ефеска

Коринт на крстопат

– Откопувањето на храмот на Артемида
– Куќата на Марија во Ефес
– Богатството на Ватикан
– Олимписките игри
– Храмот на Зевс
– Пророчици во Библијата

Дополнителни информации

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Археологија бр. 15”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest