Исусовиот идентитет

30 ден

Трагите водат кон Бог – 7

Исусовиот идентитет

– Кој бил Исус Христос?

– Дали бил претскажан со пророштвата?

– Како живеел Исус?

– Што подучувал?

Дополнителни информации

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Исусовиот идентитет”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest