Библијата ни кажува

30 ден

Трагите водат кон Бог – 6

Библијата ни кажува

– Како и кога е пишувана?

– За вредноста на човекот

– Што ни открива таа за Бог?

– Какви придобивки имаме од неа?

Дополнителни информации

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Библијата ни кажува”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest