Прашањето за веродостојноста на Библијата

30 ден

Трагите водат кон Бог – 4

Прашањето за веродостојноста на Библијата

– Библиска критика

– Археологија

– Историја

– Исполнети пророштва

Дополнителни информации

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Прашањето за веродостојноста на Библијата”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest