Твојот пријател Светиот Дух

150 ден

Една од големите теми на Библијата се однесува на личноста и службата на Светиот Дух. Проучувајќи ја библиската биографија на Светиот Дух, оние што се заинтересирани можат да ги појаснат идеите за овој актуелен и исклучително важен предмет. Во оваа книга, на пристапен и едноставен начин, авторот го воведува читателот во тајната на делувањето на Светиот дух.

Дополнителни информации

Димензии 13.5 × 20 cm
Повез

мек

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Твојот пријател Светиот Дух”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest