Големата Борба

ден

Зошто има толку цркви?
Зошто борби и превирања во христијанството низ историјата?
Содржи ли Библијата тајна која некој сака да ја скрие од нас?
Значат ли нешто кризите кои го тресат светот?
На каква иднина можеме да се надеваме?

На овие, и на многу други прашања, ќе добиете одговори во оваа извонредна книга која во животот на милиони луѓе во целиот свет внела надеж и сигурност во иднината.

„Големата борба е завршена. Грев и грешници нема веќе. Целата вселена е чиста. Насекаде во безмерниот универзум владеат апсолутна хармонија и радост… Од најмалечкиот атом, до најголемиот свет, сè што е создадено, и живата и неживата природа, во својата непоматена убавина и совршена радост зборуваат дека Бог е љубов.“

Дополнителни информации

Тежина Не е достапно
Димензии Не е достапно
Повез

мек, тврд

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Големата Борба”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest