Воспитување

300 ден

Секое човечко суштество, порано или подоцна, се соочува со практичната животна реалност и со неопходноста и потребата да прифати различни одговорности. Како ќе се снајде во животните ситуации, како ќе стекне искуство, како ќе стане успешен и како ќе ги избегне поразите, во голема мера зависи од човековата подготовка за животот – од неговото воспитување…

50 на залиха

Дополнителни информации

Повез

мек

Страни

328

Димензии

13.5 cm x 20 cm

Тежина

374 gr

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Воспитување”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest