Патот кон Христа

Низ тринаесетте кратки поглавја од оваа книга ќе ги пронајдете чекорите за подобро запознавање и пријателство со Исус. Ќе читате за Неговата љубов кон Вас, за покајанието, за верата и прифаќањето, за христијанското растење, привилегијата да се молиме, што да правите со сомневањата и како да живеете живот исполнет со радосна заедница со Вашиот најдобар Пријател, Исус.

Книгата „Патот кон Христа“ е ВИСТИНСКИ СВЕТСКИ БЕСТСЕЛЕР! Taa e преведена на повеќе од 160 ЈАЗИЦИ и продадена во повеќе од 10 МИЛИОНИ ПРИМЕРОЦИ.
Овие податоци се повеќе од доволна причина да проверите што е причината за нејзината огромна популарност во целиот свет. Ви ја препорачуваме со цело срце!

Дополнителни информации

Повез

мек

Страни

175

Димензии

11 cm x 16 cm

Тежина

135 gr

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Патот кон Христа”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest