Убавината на карактерот

250 ден

„Најголема потреба на светот е потреба за луѓе кои не можат ниту да се купат ниту да се продадат, луѓе кои во длабината на душата се верни и послушни, луѓе кои не се плашат гревот да го наречат со неговото вистинско име, луѓе чијашто совест е верна на должноста како магнетната игла на полот, луѓе кои ќе се придржуваат кон правдата макар и небото да се урне.“

Веруваме дека оваа прекрасна мисла ќе ве исполни со копнеж да ја имате книгата „Убавината на карактерот“, и читајќи ја да се збогатите со нејзините животни мудрости, градејќи го највредиот украс што еден човек може да го има – убав и урамнотежен карактер!

50 на залиха

Дополнителни информации

Повез

мек

Страни

132

Димензии

14 cm x 20.5 cm

Тежина

194 gr

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Убавината на карактерот”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest