Христос – вистински Месија

250 ден

Исус Христос некогаш и денеска!
Христос: Жртва и Спасител!
Суштината на неговата мисија на земјата?

Христос ги пленел срцата на своите слушатели, зашто од ничии усни не течела толку чудесно убава наука.

Зошто морал да страда, да биде измачуван и на крај распнат на крст?

Знаците секој ден сè посилно галопираат, укажувајќи на близината на второто Христово доаѓање.

50 на залиха

Дополнителни информации

Повез

мек

Страни

208

Димензии

13 cm x 20 cm

Тежина

268 gr

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Христос – вистински Месија”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest