Денот кога ќе исчезне злото

150 ден

Сите учествуваме во невидлива духовна војна. Околу нас дејствуваат џиновски сили. Како ќе заврши сето тоа? Познатиот писател Клифорд Голдштајн истражува некои заборавени историски пресвртници за да ни помогне да ги сфатиме знаците поврзани со иднината. Од целокупната ризница на настаните во кои учествувало човештвото, блескоти светлината на Божјата рака која управува со историјата и покажува дека вековите на јересите, фанатизмот, прогонствата, отпадот од библиската вера и страшните грозомори наскоро ќе го постигнат својот максимум во општата криза во која ќе западне нашиот свет. Библиските пророштва ги откриваат токовите на верските и политичките стремежи кои ќе ја обликуваат иднината на Соединетите Американски Држави и ќе ги укинат сегашните познати фундаментални слободи, предизвикувајќи на тој начин незапирливо, трагично ширење на злото пред конечната и славна победа на Божјата сеопфатна љубов.

Дополнителни информации

Димензии 13 × 20 cm
Повез

мек

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Денот кога ќе исчезне злото”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest