Исус Христос извор на висинската надеж

30 ден

Трагите водат кон Бог – 8

Исус Христос извор на висинската надеж

– Какво значење има за човекот Христовата смрт на крстот?

– Дали Исус доброволно се жртвувал себеси?

Дополнителни информации

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Исус Христос извор на висинската надеж”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest