Археологија бр. 8

30 ден

АРХЕОЛОГИЈА бр. 8
[копање подлабоко]

Пред да почне Историјата

Планината Синај

– Светот не е толку стар
– Определување на староста со помош на јаглерод
– Потеклото на геолошките слоеви
– Вистинската планина Синај
– На светот му се потребни Десетте заповеди

Дополнителни информации

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Археологија бр. 8”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest