Археологија бр. 10

30 ден

АРХЕОЛОГИЈА бр. 10
[копање подлабоко]

Погребните обичаи во библиските земји

Окултизмот во минатото

– Египетски, асирски, хетитски, римски погребни обичаи
– Како постапуваат Евреите со своите починати?
– Што се случува со душата?
– Астрологијата во минатото
– Зодијачките знаци

Дополнителни информации

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Археологија бр. 10”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest