Археологија бр. 13

30 ден

АРХЕОЛОГИЈА бр. 13
[ископување на иднината]

Светилиштето во Силом

Еламитите

– Луѓето од камената доба
– Ископините во Силом
– Оригиналното светилиште
– Еламитскиот јазик
– Падот на Александар
– Римските пагани и папи
– Пророштво за 2300 години

Дополнителни информации

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Археологија бр. 13”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest