Павле Смолски

80 ден

Доживувањата на поранешениот руски осуденик Павле Смолски ќе го трогнат секој читател на овој мал наратив. Потонат на дното на општеството, препуштајќи се на разбојништвото, ќе се сретне со единствената книга која ќе направи пресврт во неговиот живот.
Ова вистинско искуство ја надминува вредноста и на најпрекрасните и најуспешни литературни дела, бидејќи тоа ја прикажува моќта на Евангелието да го промени, да го облагороди и да го изведе на прав пат и најтврдокорното срце.

50 на залиха

Категорија

Дополнителни информации

Повез

мек

Страни

39

Димензии

10.8 cm x 15.8 cm

Тежина

43 gr

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Павле Смолски”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest