Припадност

Купи!

200 ден

Дали некаде во себе имаш огорченост, бес и желба за одмазда? Ја повредува ли твојата чувствителна душа чувството дека не припаѓаш никаде, па дури и во своето семејство се чувствуваш како странец?

Чувството на отфрленост е затвор кој управува со мислите, чувствата и однесувањето, тврдат авторите на книгата ПРИПАДНОСТ; но тоа и самите го знаеме бидејќи тоа чувство, толку присутно меѓу луѓето, во многу аспекти од животот ни го скратило задоволството и полнотата на меѓучовечките односи.

Затоа авторите одат понатаму и, допирајќи до коренот на причината на емоционалните проблеми што доведуваат до чувство на отфрленост, отвораат пред читателот светол пат на потполно емоционално исцелување и зрелост, соединувајќи ги достигнувањата на современата психологија со христијанските принципи запишани во Светото Писмо!

50 на залиха

Дополнителни информации

Повез

мек

Страни

198

Димензии

14 cm x 20.5 cm

Тежина

254 gr

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Припадност”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest