Враќање кон одморот

10 ден

Телевизиските станици некогаш својата програма ја одјавувале околу полноќ со звуците на националната химна. Но веќе не. Денес програми се емитуваат и во доцните часови. Ако во тоа време сте будни, ќе бидете бомбардирани со бесконечни вести, временски прогнози или рекламни убедувања да купите апарати за кои не сте ни знаеле дека ви требаат. Дури и во малите градови, големите продавници се постојано отворени. Се повеќе живееме во свет кој е активен дваесет и четири часа дневно, седум дена во седмицата…

Дополнителни информации

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Враќање кон одморот”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest