Писмо од Таткото полн со љубов

30 ден

Божја порака до тебе:

„Дете мое, можеби ти не ме познаваш но јас знам сè за тебе. Знам кога седнуваш и кога стануваш. Познати ми се сите твои патишта. Дури и влакната на главата ти се изброени. Затоа што си создадено според мојот образ. Преку мене живееш, се движиш и постоиш. Зашто си мој род. Те познавав уште пред да бидеш зачнат во мајчината утроба. Те избрав уште кога го планирав созданието. Твоето постоење не е случајност…

Дополнителни информации

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Писмо од Таткото полн со љубов”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest