Приказни од Библијата

120 ден

Приказиите од Библијата се извонредно четиво со кое родителите ќе им помогнат на своите деца да ја разберат Божјата љубов и неговата желба да живееме во хармонија со неговата волја. Вечерните часови пред спиење може да биде квалитетно поминато време со децата и добра пригода тие да се запознаат со божествените вистини. Читајќи им ги овие приказни од Библијата, децата ќе бидат поттикнати уште од мали да размислуваат за моралните вредности и уште од најрана возраст во нивниот карактер да се вградуваат правилни животни ставови кои ќе го обликуваат нивното ментално, емоционално и духовно здравје.

Дополнителни информации

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Приказни од Библијата”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest