Принципи на здравиот живот

80 ден

Оваа книга ви претставува неколку едноставни принципи со чија помош можете брзо и лесно да го унапредите своето здравје или да отстраните одредени здравствени проблеми. Овој материјал е мошне едноставен и добро документиран со медицински истражувања…

50 на залиха

Категорија

Дополнителни информации

Повез

мек

Страни

90

Димензии

10.8 cm x 15.8 cm

Тежина

78 gr

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “Принципи на здравиот живот”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest