CONNECT – Гради ја иднината со Бога

50 ден

Богови кои нè изневериле:
Страст, Слава, Алчност, Окултизам

Делотворен Бог:
– Можеме ли да го запознаеме Бога?
– Како завршува твојата приказна?
– Има ли причини за да веруваме?
– Боже, зошто страдаме?
– Што е воопшто добро а што зло?
– Најдобрата сторија што ја знам
– Живот по смртта. Сериозно?

Бог се грижи за иднината:
– Зошто треба да го следам Исyс?
– Слатки мали лаги
– Предупредување за бура
– „Повторно ќе дојдам”- Исус
– Најголемата надеж
– Ти во вечноста

Нема на залиха

Дополнителни информации

Мислења

Бидете први кои ќе разгледате “CONNECT – Гради ја иднината со Бога”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Вашето мислење ќе биде разгледано пред да биде објавено со цел да се оневозможат недолични и несоодветни содржини. Задолжителните полиња се означени со *

Кошничка

Pin It on Pinterest