НАЧИНИ НА ПЛАЌАЊЕ

Можни се два начини на плаќање за производите кои се објавени на www.znacinavremeto.mk

    1. Платежна картичка (дебитна или кредитна)
    2. Банкарски трансфер со уплатница

Доколку се одлучите за опцијата Банкарски трансфер со уплатница, по завршувањето на нарачката со избор на плаќање со уплатница, ние ќе ви испратиме профактура и упатства за плаќање. Профактурата можете да ја платите на шалтер во банка или во пошта, или преку интернет-банкарство.

Ние стоката ја пакуваме и ја испраќаме дури по добивањето на уплатата. Во случај да не ја добиеме вашата уплата во следните 5 работни дена, ќе сметаме дека сте ја откажале нарачката.

Податоци потребни за банкарски трансфер преку општа уплатница, уплатена во Македонија
Назив на примачот: Издавачка куќа „Знаци на времето“
Адреса на примачот: ул. Влае бр. 42, 1000 Скопје
Град на примачот: Скопје
Поштенски број на примачот: 1000
Држава на примачот: Македонија
Сметка: 300000001046472
Банка: Комерцијална банка
Пресметка на повиканиот број: Број на налог
Префикс на описот на плаќање: Нарачка на веб-продавница

Податоци потребни за банкарски трансфер од странство
Девизна сметка: 0270100280652
IBAN на примачот: МК07300701002806565
SWIFT: KOBSMK 2X (за уплатување од странство)
Банка: Комерцијална банка АД Скопје
Пресметка на повиканиот број: Број на налог
Префикс на описот на плаќање: Нарачка на веб-продавница

Pin It on Pinterest